St Maarten real estate - St Martin real estate - properties - immobilier - SXM

Huis - huizen - villas - villa te koop op St Maarten

St Maarten, een prachtig eiland, zeker voor de aankoop van onroerend goed, een grondstuk, villa of huis. Onroerend goed op St Maarten is eenvoudig en zonder problemen te verkrijgen, binnen korte en gestelde tijden.

Het investeringsklimaat op St Maarten is bijzonder prettig. U hoeft niet residentieel/ingezetene te zijn, om eigenaar te worden van onroerend goed. Alle documenten zijn in het engels.

Op dit moment hebben we 1 prachtig grondstuk in de verkoop, gesituteerd in Dawn Beach. Hier kunt u uw droomvilla realiseren. Met uitzicht over de oceaan richting St Barth.

 

 

At this moment for sale:

Totally privated plot and 47 plots in a new project. All located at Dawn beach with view over St Barth.

More information click HERE

 

Informatie St Maarten

St Maarten heeft 37 mooie stranden met wit zand. Allerlei soorten watersport kan je beoefenen op St Maarten: windsurfen, zwemmen, duiken, zeilen, jetskien, snorkeling, etc. Excursies maken met een zeilboot of catamaran, voor een halve of hele dag. Je komt dan op vrijwel onbereikbare strandjes.
lde en warme klimaat samen met de natuurlijke schoonheid van het eiland maken dit eiland tot een waar paradijs, zowel voor vakantie als permanent wonen. Golf, tennis, fietsen, paardrijden zijn andere mogelijkheden om je tijd door te komen op het eiland.

Het nachtleven op St Maarten is uitstekend: allerlei casinos (aan de Hollandse kant), nighclubs en dancings geven uitstekende mogelijkheden om je in de avonduren te vermaken.