Dominicaanse Republiek - Real Estate - Las Terrenas - villa’s en apartementen te koop

Wij spreken Nederlands.
Wir sprechen auch Deutch.
 
 

De Dominicaanse Republiek: het op 1 na grootste eiland van de Caribbean, ongeveer net zo groot als Nederland. Een prachtig eiland met de voordelen van Caribbean en de ruimte van Nederland..

 

Mooi? Prachtig... Samana, het gebied waar o.a. Las Terrenas ligt, behoort bij de gebieden met de mooiste stranden ter wereld, de rustigste en de ruigste. Een prachtige ongerepte kuststrook met meer palmen dan in Holland koeien in de wei!

 

Samana is op dit moment niet eenvoudig te bereiken. Na de vlucht naar bijvoorbeeld Punta Cana of Puerto Plata moet je nog een uur of 3 - 4 reizen, afhankelijk hoe je gaat en waar je bent. All-in resorts tref je er niet veel aan. Wel de Carabische relaxte stijl..

 

Maar... Las Terrenas / Samana is groeiende:

nergens in de Dominicaanse Republiek wordt momenteel zoveel gebouwd als hier. Allerlei projecten zijn momenteel in volle gang.
De nieuwe 18 holes golfbaan is volop in wording en de verkoop van de huizen is gestart.
Momenteel wordt de eerste hand gelegd aan de marina aan playa Bonita.
Het nieuwe internationale vliegveld El Catey, 22 km van Las Terrenas zal ongeveer over 1 jaar klaar zijn.
De nieuwe snelweg van Santo Domingo naar Samana zal ook rond die tijd klaar zijn. Dit zal de rijtijd verkorten van 4 uur naar minder dan 1, 5 uur. Santo Domingo is een stad met ruim 2,5 miljoen inwoners, en wordt door deze nieuwe snelweg erg interessant voor inwoners van Santo Domingo.
Massa tourisme zal je hier zeker niet aantreffen. Hier kan je nog vrijwel alleen over een stuk strand lopen! Samana is nog 1 van de weinige echte plekken waar de Caraibische stijl en sfeer is: vriendelijke bewoners die iedereen een warm hart toedragen.

 

Onroerend goed kopen is hier vrij eenvoudig. De wilde verhalen dat het hier erg gevaarlijk is om te kopen zijn al lang achterhaalt. Als je maar zorgt dat alles in orde is.

 

Wilt u meer informatie: mail naar info@dr2007.com (Mag ook in het Nederlands).