Clicky

+Tony van der Heijden

Onroerend Goed Dominicaanse Republiek

April 4th, 2010

Welkom op onze website. U kunt bij ons (Immomexx) terecht voor onroerend Goed in de Dominicaanse Republiek.

The ImmoMexx-Group:

  • een van de weinige kantoren welke de Dominicaanse Republiek kent
  • het buro dat snel reageert op emails en telefoon
  • het buro dat welk onroerend goed dan ook kan vinden voor de beste prijs
  • een team dat voor U werkt

————————————————————————————————————————————-

Bovenin kunt u ook informatie vinden over hoe transacties plaatsen, legale informatie en informatie over de diverse belastingen. Verder ook informatie over hoe een residentie te verkrijgen. Verder een rubriek met de diverse qualiteits projecten in en om Las Terrenas in Samana.

Mogelijkheden en buitenkansjes:

Playa Estillero Samana

We hebben ze in alle hoeken en plekken van de Dominicaanse Republiek. De markt is nog steeds groeiende hier, ondanks de crisis.

Samanas nieuwe vliegveld El Catey is open evenals de nieuwe snelweg  van Santo Domingo naar Samana. De bereikbaarheid is bijna optimaal. MEt de nieuwe verbinding tussen El Catey en Las Terrenas en het nieuwe wegen netwerk, waar volop aan gewerkt wordt, zal alles optimaal zijn.

LAND SPECIALISTEN

samanaWe kunnen rustig stellen dat Immomexx gespecialiseerd is in grond. We kennen vrijwel elke plek en uithoek in de Dominicaanse Republiek. We hebben grond in alle maten en soorten. Uiteraard de strandgrondstukken, maar ook grond met uitzicht over zee, landbouw grond en grond speciaal voor alternative energie zoals biofuel.

MOGELIJKHEDEN IN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK

Het merendeel van de grondstukken welke in onze database zijn, bevinden zich in toeristische gebieden of gebieden met erg veel groei potentieel. Op dit moment is de Samana regio erg in de picture, vanwege het nieuwe wegen netwerk en vanwege de faciliteiten.